Leeuwarden | Westerplantage

Uniek wonen/werken in het centrum van Leeuwarden met uitzicht op de stadsgrachten. Door de centrale ligging zijn alle voorzieningen op loopafstand. Te denken valt aan het station, winkels, schouwburg en stadspark De Prinsentuin. Binnen enkele minuten rijden is de Haak van Leeuwarden bereikbaar. Parkeren is mogelijk in diverse nabijgelegen parkeergarages of met een parkeervergunning aan de achterzijde van het pand.

Dit prachtige stadspand uit 1892 staat te huur. Het pand kent een bijzondere indeling waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen woon- en werklagen. Dit maak het mogelijk om te wonen en werken vanuit hetzelfde pand. Er zijn drie slaapkamers en een dakterras aanwezig.

Indeling

Entree
De entree is via de winkeldeur aan de Westerplantage. Vanuit de winkelruimte leiden er twee trappen, een naar de begane grond en een naar de eerste verdieping.

Begane grond
De begane grond bevat een werkruimte die bijvoorbeeld geschikt is voor een kapsalon, schoonheidsbehandelingen, opbergruimte of kantoorruimte.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich de woonkamer, eetkamer, toilet en keuken. De woon- en eetkamer kunnen door de en-suite-deuren gescheiden worden. De keuken is voorzien van een vierpits gasfornuis, koelkast met vriezer en afwasmachine. Vanuit de hal gaat de vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
De tweede verdieping kenmerkt zich door de drie slaapkamers, badkamer en vele ingebouwde kastruimtes. De badkamer heeft een ruime douche, een wastafel met twee wasbakken, vloerverwarming en de mogelijkheid om een wasmachine te plaatsen.
De trap in een van de slaapkamers geeft toegang tot het dakterras met prachtig uitzicht over de binnenstad en grachten van Leeuwarden.

De huurprijs is inclusief G/W/E en internet.