Loading...
 
 

Vastgoedbeheer en verhuur is mensenwerk

Over ons

Wij zijn Noordersingel Vastgoed, een groeiende vastgoedbeheerder in Noord-Nederland. Voor (toekomstige) trotse beleggers doen wij het technische, financiële en verhuur gedeelte. Dit geldt voor zowel woningen en kantoren als voor bedrijfsgebouwen en winkels. Hierbij vinden wij het belangrijk dat eigenaars en huurders door middel van persoonlijk contact het beste halen uit onze samenwerking.

 

 

 

Kwaliteit in zakelijk en particulier vastgoed

Door middel van ervaring, kennis en persoonlijk contact.

Voor de eigenaar

Als eigenaar is het van belang om het object/de objecten met een goed gevoel uit handen te kunnen geven. Noordersingel Vastgoed neemt graag de tijd van u over om alles te regelen op het gebied van administratie, technische zaken en verhuur. Door middel van ons eigenarenportaal blijft u 24/7 op de hoogte.

Voor de huurder

Als huurder krijgt u bij ons een snelle reactie bij storingen, klachten en algemene vragen. Geen uitgebreid keuzemenu bij telefonisch contact, maar directe en korte lijnen met onze vastgoedbeheerders. Buiten kantoortijd is contact via het huurdersportaal en e-mail 24/7 mogelijk.

 

Van Dijk en de Boer

schoonmaakbedrijf

"Het is fijn om samen te werken met Noordersingel Vastgoed, de lijnen zijn kort en de wensen zijn duidelijk. Wij als schoonmaakbedrijf vinden het fijn om een partner van deze organisatie te zijn"

De Haan Westerhoff

Theo Zijlstra

"Het laatste project waar we samen aan hebben gewerkt waren 33 appartementen in De Zuidlanden deze samenwerking beviel goed. De inwoners hadden veel last van de warmte maar na het plaatsen van de 120 ritsscreens is hier géén enkele klacht meer over ontvangen. Dan weet je dat je het goed hebt gedaan!"

Concordia

Keuken & bad

"We zijn erg tevreden over de vlotte en goede samenwerking met Noordersingel Vastgoed."

Winter Installaties B.V.

Installatiebedrijf

"Winters Installaties B.V. werkt al geruime tijd samen met Noordersingel Vastgoed B.V. De heldere en korte communicatielijnen maakt dat de samenwerking al deze jaren zeer prettig en vlot verloopt."

Familie Bokma

Vastgoedeigenaar

"Verhuur en beheer, wij waarderen met name de service en het persoonlijke contact. Goede bereikbaarheid, snel terugbellen, vakkennis en kennis van de markt: zaken die het samenwerken plezierig maken!"

Samen werken

Partners

Klantgericht en pandgericht

Beheer en verhuur van vastgoed in 3 stappen.

Verhuur

Bij verhuur is te denken aan de opname van het te verhuren object, het geven van een huurprijsadvies, verhuurdossier aanleggen, het online te huur zetten, het opstellen van de huurovereenkomst en uiteindelijk het verhuurdossier digitaliseren. Ook de begin en eindinspectie vallen hieronder.

Administratie

Bij administratie is te denken aan het beheren van de financiën (waarborgsommen, huurbetalingen, servicekosten). Het jaarlijks indexeren van de huurprijzen en het contact onderhouden met huurders is hier van toepassing.

Techniek

Het technisch beheer richt zich met name op het onderhoud van zowel de buiten als binnenzijde van het object. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor huurders bij storingen en calamiteiten en vragen wij offertes op bij onze servicepartijen. 

Neem contact met ons op

Contact