Een sterk team geeft u de ruimte

Over ons

Wij zijn Noordersingel Vastgoed, een groeiende vastgoedbeheerder in Noord-Nederland. Voor (toekomstige) trotse beleggers doen wij het technische, financiële en verhuur gedeelte. Dit geldt voor zowel woningen en kantoren als voor bedrijfsgebouwen en winkels. Hierbij vinden wij het belangrijk dat eigenaars en huurders door middel van persoonlijk contact het beste halen uit onze samenwerking.

Direct contact

Ervaring en kennis: dat werkt!

Het team

Een kleinschalig team waarbij service een belangrijk speerpunt is.

Annafien Henkes | Co-owner | Vastgoedbeheerder
lees meer
Kyra Schotanus | Commercieel medewerkster
lees meer

Annafien Henkes

Co-owner | Vastgoedbeheerder

"Met mijn open en spontane houding zorg ik voor een duurzame relatie. "

Ik denk graag met u mee 

Kyra Schotanus

Commercieel medewerkster

""

Beheer en verhuur van vastgoed in 3 stappen.

Verhuur

Bij verhuur is te denken aan de opname van het te verhuren object, het geven van een huurprijsadvies, verhuurdossier aanleggen, het online te huur zetten, het opstellen van de huurovereenkomst en uiteindelijk het verhuurdossier digitaliseren. Ook de begin en eindinspectie vallen hieronder.

Administratie

Bij administratie is te denken aan het beheren van de financiën (waarborgsommen, huurbetalingen, servicekosten). Het jaarlijks indexeren van de huurprijzen en het contact onderhouden met huurders is hier van toepassing.

Techniek

Het technisch beheer richt zich met name op het onderhoud van zowel de buiten als binnenzijde van het object. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor huurders bij storingen en calamiteiten en vragen wij offertes op bij onze servicepartijen.