Leeuwarden | Romkeslaan

Volledig gemeubileerd en gestoffeerd 2-kamer appartement, een eigen berging met 2 fietsen en een eigen, vaste parkeerplaats op afgesloten terrein.

Het appartement is erg stijlvol en modern ingericht en bevindt zich op de 2e verdieping van het pakhuis Hartelust, gelegen in het centrum van Leeuwarden op loopafstand. Het appartement is uitstekend geschikt voor een 1- of 2-persoonshuishouding en is per direct te betrekken.

Pakhuis Hartelust beschikt over een centrale, middels intercom bedienbare (veilige) entree, die leidt naar de prachtige hoge en lichte centrale hal, het atrium. Vanuit het atrium zijn de lift, het trappenhuis en de berging bereikbaar.

INDELING

Appartement:
Binnenkomst in woonkamer met eethoek. Het zitgedeelte van de woonkamer bevindt zich aan de kant van de voorgevel van Pakhuis Hartelust. De moderne, half open keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, combi-magnetron en wasemkap. De ruime slaapkamer geeft toegang tot de badkamer voorzien van wastafel, douchecabine en wasmachineaansluiting.

Diversen:
• Eigen berging op de begane grond;
• gemeenschappelijke fietsenruimte;
• afgesloten entree met intercomsysteem, lift en 2 trappenhuizen;